Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać kukurydza i cukinia Queso Chowder spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Mieszanka mleka, masła, ziarna kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos kukurydziane z cukinią z queso Fresco, Zupa Kukurydziana Cukinia, oraz Letnia zupa kukurydziana i cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i następne 3 składniki, i smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj kukurydzę, cukinię i kminek, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Stopniowo mieszać w bulionie, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Bulion
Kminek
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Ubić razem mąkę i 2 składniki. Wymieszać z mieszaniną kukurydzy i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż zgęstnieje. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać ser asadero, 1 szklankę rozdrobnionego sera Cheddar i sól, i gotować, ciągle mieszając, aż sery stopią się i mieszaninę dokładnie ogrzewa.