Prosta fasolka szparagowa po włosku

Prosta fasolka szparagowa po włosku
Łatwa fasolka szparagowa po włosku może być właśnie śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Ta przystawka ma 89 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, sosu sałatkowego, oliwek i pomidorków śliwkowych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują fasolkę szparagową po włosku, fasolkę szparagową po włosku i fasolkę szparagową po włosku.

Instrukcje

1
Fasolę włożyć do holenderskiego piekarnika i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 4-6 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać pozostałe składniki i podgrzać.

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski świetnie komponuje się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromaty tego złożonego czerwonego wina rozciągają się od wiśni i śliwek po kwiaty mieczyków i ziemisty krzemień. Taninowe, dojrzewające w dębie smaki są jasne i okrągłe, z wytrawnym, ciepłym, ziemistym finiszem. Polecane do mięs z grilla, jak pokrojony stek Chianina, lub do dziczyzny, jak bażant nadziewany truflami. Doskonale smakuje także z dojrzałymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn