Zupa pomidorowo-fasolowa

Zupa pomidorowo-fasolowa
Zupa pomidorowo-fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Fasolowa, Zupa pomidorowo-fasolowa Cannellini, oraz Zupa Pomidorowa Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni na średnim ogniu, gotować cebulę na maśle i oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem w średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Fasolę i pomidory wlać do wody. Ugotowaną cebulę wymieszać i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Puree z sosem pieprzowym i ketchupem w blenderze lub robocie kuchennym lub za pomocą blendera zanurzeniowego. Wróć do ognia, doprawić solą i pieprzem i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
CebulaCebula
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn