Przepis Zupa Minestrone jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 408 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.27 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 271 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Minestrone, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 fasolę moczyć przez noc w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Fasolę odsączyć, opłukać i umieścić w dużym rondlu lub garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać sól wieprzową lub pancetta i 6 szklanek bulionu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez około 1 godzinę. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki