Kukurydza, kiełbasa i pieprz Chowder może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 301 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, mleko, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Kukurydziana I Pieprz, Zupa Kukurydziana Z Kremem Z Czerwonej Papryki, oraz Zupa Kukurydziana I Papryka.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu rozpuść masło. Gotować cebulę, czosnek, i papryka w maśle do miękkości, 10 do 15 protokół. Wymieszać bulion, ziemniaki, pieprz i kminek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Połowę kukurydzy umieścić w blenderze lub robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka. Zmiksuj puree kukurydziane, pozostałą całą kukurydzę, kiełbasę, mleko i śmietanę do zupy. Dusić jeszcze 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki