Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa kukurydziana Inków może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 69 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka fasoli, mleko roślinne, komosa ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Orzechowa komosa ryżowa z jagodami Inków, Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy, oraz Zupa ze świeżej kukurydzy z pieczoną kukurydzą Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować quinoa lub amarantus W 3/4 szklanki wody przez 10-15 minut (aż całkowicie gotowane i woda wyparowała).
Składniki, których będziesz potrzebować
Amarant
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Przenieś do blendera i dodaj 1 1/2 szklanki kukurydzy, chilis i mleka nie-mlecznego i zmiksuj na gładką masę.