Przepis Tofu i zupa kokosowo-Curry z makaronem może zaspokoić Twoje indyjskie pragnienie w około 35 minut. Za $3.92 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 14g tłuszczu i w sumie 659 kalorii. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka marchwi, beztłuszczowego odparowanego mleka, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 92%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kokosowa Zupa Z Makaronem Curry, Kokosowa Zupa Z Makaronem Curry, oraz Ognista zupa Curry z tofu i kokosa.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu i podsmaż cebulę i czosnek do miękkości. Dodaj wodę, marchewkę i cukinię. Dopraw kolendrą, kminkiem, kurkumą, imbirem i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kurkuma
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Azjatyckie w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 63 dolarów za butelkę.
Grunhaus jest stosunkowo nowy w produkcji GG, dołączył do VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) dopiero w 2015 roku. Tworzą dwa GGs-Herrenberg i Abstberg. Króluje Abtsberg, pochodzący z gleb ciemnoniebieskich łupków. Wykazuje charakterystyczne aromaty i smaki białej brzoskwini, moreli, wiosennych kwiatów i zielonych ziół. Ekscytująca smuga cytrusowej kwasowości budzi podniebienie i ujawnia Głębokie mineralne i ziołowe aspekty tego niezwykłego kompleksu Riesling. Nie brakuje owoców-brzoskwinia, jabłko i mango błyszczą przez cały czas - ale to nawiedzająca ziemistość i filigranowy detal tego wina sprawia, że jest niezapomniany.