Zupa Kalafiorowa
Zupa kalafiorowa może być właśnie tą zupą, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sos pieprzowy, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora z parmezanem, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa kalafiorowa, oraz Purple Passion Soup! Zupa kalafiorowo-ziemniaczana podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć kalafior, marchew, seler, wodę i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie (nie odcedzić).
W innym dużym rondlu roztopić masło. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło. Ser mieszamy do stopienia.
W razie potrzeby dodać sos ostrej papryki. Wymieszać z mieszaniną kalafiora.