Zupa Jarzynowa Z Indyka

Zupa Jarzynowa Z Indyka
Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Jeśli masz liść laurowy, cebula, kapieli z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Jarzynowa Z Indyka, Zupa Z Indyka Warzywnego, oraz Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku, wymieszać kapiele z indyka, wodę, nogi indyka, czosnek, liść laurowy, tymianek i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i przykryć garnek; dusić, aż mięso indyka zaczyna spadać z kości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Cała TurcjaCała Turcja
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
StadoStado
TymianekTymianek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjmij nogi z indyka i wybierz mięso z kości; Przywróć mięso z nóg do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
MięsoMięso
ZupaZupa
3
Ubić 1/4 szklanki mąki z 1/2 szklanki mleka w misce, aż będzie gładka i wymieszać mieszaninę z zupą. Powrót zupy na wolnym ogniu, stale mieszając, i gotować, aż zgęstnieje, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać w kostkach gotowanego mięsa z indyka, czerwone ziemniaki, cebula, marchew, i seler; przykryć garnek ponownie, i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Mięso IndyczeMięso Indycze
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn