Zupa z imbiru i limonki Pho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 243 kalorie, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Mieszanka zielonej cebuli, makaron udon, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Schłodzona zupa z awokado z imbirem i limonką, oraz Pikantna zupa z makaronem drobiowym z limonką i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju sezamowego w dużym garnku na małym ogniu; gotować i mieszać imbir w gorącym oleju przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać rosół z kurczaka na imbir, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Cebulę i marchew wymieszać w bulionie i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka, o 10 protokół. Stopniowo dodawać curry w proszku, mielony imbir, pieprz cayenne, sól, i czarny pieprz do bulionu; wymieszać pieprz jalapeno i połowę soku z limonki. Dusić bulion na małym ogniu, mieszając o co 15 minut, aż smaki się mieszają, o 45 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Całe świeże Jalapeno
Imbir W Proszku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Truskawka Bez łuski
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Upuść udon w kilku makaronach na raz i wróć do wrzenia. Gotować bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, ale nadal jest twardy do ukąszenia, 10 do 12 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Ciepła 1 łyżeczka oleju sezamowego na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kurczaka w gorącym oleju, aż Nie różowy w środku, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.