Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo
Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,21 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, fasola garbanzo, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Garbanzo z szynką, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Garbanzo Bean Medley dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużym garnku na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek zacznie chrupać.
Wylej nadmiar tłuszczu, a następnie wymieszaj cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula zmieni kolor na złoty-brązowy, 5 do 8 minut więcej.
Dodać kostki łososia i gotować delikatnie, aż staną się nieprzezroczyste ze wszystkich stron, ale nie są jeszcze gotowane w środku.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i wlać bulion z kurczaka. Gdy zupa zacznie się gotować, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj przez 10 minut. Szpinak i fasolkę garbanzo wymieszać, schłodzić na wolnym ogniu, doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.