Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo

Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo
Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,21 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, fasola garbanzo, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Garbanzo z szynką, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Garbanzo Bean Medley dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym garnku na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek zacznie chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wylej nadmiar tłuszczu, a następnie wymieszaj cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula zmieni kolor na złoty-brązowy, 5 do 8 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać kostki łososia i gotować delikatnie, aż staną się nieprzezroczyste ze wszystkich stron, ale nie są jeszcze gotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Zwiększyć ciepło do wysokiej i wlać bulion z kurczaka. Gdy zupa zacznie się gotować, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj przez 10 minut. Szpinak i fasolkę garbanzo wymieszać, schłodzić na wolnym ogniu, doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn