Zupa curry z marchewki i squasha
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać marchew i Squash Curry zupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 91 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz marchew, squash, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Marchewkowa Z Czerwonym Curry, Curry Zupa Marchewkowa, oraz Curry Zupa Marchewkowo-Porowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i wymieszać.
Dodaj marchew i gotuj przez 3 minuty, lub aż zaczną mięknąć.
Dodaj squasha. Wymieszać i gotować przez kilka minut, aż squash będzie miękki i miękki. Po kilku minutach dodaj sól do smaku i curry.
Wlać wino, jeśli używasz.
Pozostawić do odparowania przez około 30 sekund, a następnie wlać bulion z kurczaka. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć garnek i gotować przez 1 godzinę.Po 1 godzinie posmakuj i dostosuj przyprawy. Wyłącz ogrzewanie.Zupa Puree za pomocą blendera zanurzeniowego lub partiami w zwykłym blenderze. Wróć do garnka do zupy i przynieś na wolnym ogniu.
Podawać na gorąco. Jeśli czujesz się niegrzeczny, mżnij śmietanę na wierzch.