Zioło i orzech kruszony Mahi Mahi
Zioło i orzech skorupa Mahi Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 421 kalorii, 36g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Gotowanie z Michelle ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, sól i pieprz, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, Sezam Mahi Mahi z sosem sojowym Shiso Ginger Butter, oraz Nerkowcowo-kokosowa Mahi Mahi z salsą pomarańczowo-bananową.
Instrukcje
Połącz zioła, orzechy włoskie i bułkę tartą w maszynce i pulsuj, aż drobno posiekane i dobrze wymieszane.
Wlać do miski i dodać oliwę z oliwek, aby uzyskać pastę. Spryskaj naczynie do pieczenia sprayem do gotowania i umieść mahi mahi w naczyniu. Na wierzch każdego fileta wymieszać bułkę tartą, następnie doprawić solą i pieprzem.Przykryć folią i piec w temperaturze 375 stopni przez 15 minut.
Usunąć folię i umieścić pod brojlerem na 2-5 minut, aby brązowy polewa, uważnie obserwując, aby upewnić się, że nie pali.