Zimne marynowane krewetki i awokado

Zimne marynowane krewetki i awokado
Zimne marynowane krewetki i awokado to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka awokado, ozdoby: liście kolendry, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Krewetki Z Awokado, Pieczone Krewetki Nadziewane Awokado, oraz Awokado Nadziewane Krewetkami Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników. Delikatnie wymieszać w limonkowym Winegrecie, aby pokryć warstwę. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
WapnoWapno
2
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn