Ziemniaki Z Indyka Tetrazzini
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 72 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka szwajcarskiego sera, indyka, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tetrazzini Z Indyka, Tetrazzini Z Indyka, oraz Tetrazzini Z Indyka.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sos Alfredo i mleka; rozprowadzić 1/4 szklanki do smarowane 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia. Wierzch z jedną trzecią ziemniaków; posypać 1 łyżką parmezanu.
W innej misce, połączyć indyka, 1-1 / 2 szklanki ser szwajcarski i brokuły; łyżka o 2 szklanki na ziemniaki. Top z około 2/3 szklanki mieszanki sosu. Powtórz warstwy dwa razy.
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 45 minut. Top z pozostałych serów (danie będzie pełne).
Piec, odkryte, 20-25 minut dłużej lub do ziemniaków są miękkie.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.