Ziemniaczane "Risotto" z kiełbasą i brokułami
Ziemniaczane "Risotto" z kiełbasą i brokułami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka różyczek brokułów, cebula, ziemniaki cięte na brązowo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Risotto z kiełbasą i brokułami Rabe, Patelnia na ziemniaki, brokuły i kiełbasę, oraz Risotto Z Brokułami I Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrzucić osłonki kiełbasy. W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, mieszać kiełbasy, aż się rozpadną i nie będą już różowe, około 5 minut.
Dodać brokuły różyczki; mieszać, aż kiełbaski są dobrze rumiane i brokuły jest tender-chrupiące do ugryzienia, 3 do 5 minut więcej.
Wlać do miski; zachować ciepło.
Dodać ziemniaki i cebulę na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej wysokości, i mieszać, aż cebula kuleje, 2 do 3 protokół.
Dodaj szałwii i mleka do patelni, i mieszać tylko do ziemniaków są miękkie do gryźć, 8 do 10 minut więcej.
Na talerz wlać mieszankę ziemniaczaną; na nią łyżkę mieszanki kiełbasy i brokułów.