Zielono-oliwkowo-cytrynowa Nóżka Jagnięca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zielone oliwki i cytryny Crusted nogi jagnięciny spróbować. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 42g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 3,74 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, majeranek, oliwki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki, Jagnięcina ziołowo-czosnkowa z sałatką z zielonych oliwek, oraz Jagnięcina ziołowo-czosnkowa z sałatką z zielonych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz anchois, czosnek, skórkę z cytryny, majeranek i pieprz i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Dodać oliwki i pulsować, aż drobno posiekane. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i przetworz na grubą pastę.
Umieść stelaż na patelni i ustaw jagnięcinę na górze. Jagnięcinę posmarować pastą z oliwek i piec na najniższej półce piekarnika przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 i piecz jagnięcinę przez około 1 godzinę i 10 minut dłużej, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 12
Odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.
Wlać zgromadzone soki do miski i podawać z jagnięciną.