Zielona sałatka z chipsami Chorizo
Zielona sałatka z chipsami Chorizo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka soli, oliwki, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), zielona sałatka z burakami i chipsami prosciutto, oraz Burger z chorizo, awokado i chipsami babki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia duża kuchenka mikrofalowa Bezpieczny talerz z ręcznikami papierowymi. Ułóż połowę plastrów chorizo na talerzu i przykryj papierowym ręcznikiem. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę; tłuszcz powinien być renderowany, a chorizo lekko rumiane. Jeśli nie jest jeszcze rumiany, przykryj i mikrofaluj w odstępach 20-sekundowych, aż do zakończenia.
Przełożyć gotowane chorizo na talerz do ostygnięcia; będzie chrupiące, gdy ostygnie. Powtórz z pozostałym chorizo.
W dużej misce, ubić ocet i szalotki z oliwą z oliwek i obfite szczypta soli i pieprzu.
Dodać seler, rzodkiewki, oliwki, mesclun i sałata Bibb i wrzucić do herbu.
Posypać chipsami chorizo i podawać od razu.