Zielona cebula i sezam pergamin-pieczona ryba

Zielona cebula i sezam pergamin-pieczona ryba
Zielona cebula i sezam pergamin-pieczona ryba jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 21g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.51 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sola petrale, zielona cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczona Pergaminowo ryba i pomidory, Ryba zapiekana w pergaminie, oraz Podstawowe ryby pieczone w Przepis pergamin.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Fold 4 kawałki pergaminu (12 przez 14 w. każdy) w połowie do postaci 7-na 12-W. prostokąty i pokroić je w pół-sercowe kształty tak duże, jak pozwala na to papier. Rozłóż się w serca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
3
Umieścić filet rybny na jednej stronie środka każdego serca i posypać 1/4 soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Każdy filet posmarować 1/4 imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Skropić 1/4 oleju sezamowego i top z 1/4 zielonej cebuli. Fold papiery na filety i zaciskane krawędzie, aby zamknąć (patrz" Jak zrobić pergamin Pakiet, " poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6
Umieścić pakiety na blasze do pieczenia i piec 15 minut, lub aż ryba jest nieprzezroczysta i płatki łatwo w centrum; w razie potrzeby, gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać na gorąco.
8
Jak zrobić pergamin: klucz do gotowania en papillote zaczyna się od kształtu papieru. Złóż kawałek pergaminu, około 2 1/2 razy większy od tego, co będziesz gotować, na pół i pokrój go w kształt pół serca. Rozłóż, wypełnij jedną połowę składnikami, a drugą złóż, aby ją zamknąć. Zaczynając od góry serca na środku zanurzenia, złóż około 1/4 cala. krawędzi w kierunku środka i zacznij toczyć ten "brzeg" wokół krawędzi, zaciskając rolkę podczas jej uszczelniania. Gdy rolka osiągnie dolną końcówkę serca, przekręć, aby uszczelnić. Podczas korzystania z folii aluminiowej, po prostu złożyć folię na zawartość i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn