Zielona bogini "Guacamole" z Kminkowymi chipsami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje $3.1 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną paprykę, chili w proszku, chipsy z kminkiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Guacamole-Chrupki Serowe, Grube Guacamole z kminkiem, oraz Guacamole z frytkami z kminku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi przetwarzać w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Wymieszać pomidory i 6 kolejnych składników. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.