Zeppole z sosem czekoladowym

Zeppole z sosem czekoladowym
Zeppole z sosem czekoladowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 250 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, sól morską, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Apple Zeppole Z Galaretkowym Sosem, Orange and Chocolate Zeppole, oraz Chocolate Zeppole di San Giuseppe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć czekoladę do średniej miski. Stircream i miód w małym rondlu overmedium ciepła, aż mieszanina zaczyna bańki; wlać czekoladę i ubijać, aż będzie gładka.Trzymaj ciepło. DO AHEAD: można zrobić 3 dni. Kryj się i wyluzuj. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
W misce miksera stojącego wyposażonego w wiosło, połączyć mąkę i następne 6składników. Beat z małą prędkością, aż do formy ciasta. Stopniowo dodawać masło, ubijając aż wchłonięte między dodatkami i okazjonalnie scrapping w dół boki miski. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj, aż będzie gładka i glossy, około 3 minut. Zeskrobać ciasto z łopatek i boków miski. Przykryć folią plastikową; odstawić na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać wystarczającą ilość oleju do głębokiego, ciężkiego garnka 5-quartaby osiągnąć głębokość 1 1/2" podłącz głęboką frythermometr do boku garnka i podgrzać olej overmedium ciepła, aż osiągnie 163°. pracy inbatches, upuść ciasto do oleju przez heapingteaspoonfuls (około 1"-średnica rundy).Gotować, obracając od czasu do czasu, aż zeppole sągolden i gotowane, o 4 minut perbatch. Za pomocą łyżki szczelinowej, transferzeppole do ręczników papierowych; odcedzić.Przesiej cukier puder na zeppole lub włóż do papierowej torby i dodaj zeppole; wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
3
Podawać z sosem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn