Zemsta Draculi (pieczone Penne z kiełbasą i czosnkiem)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zemsty Draculi (pieczone Penne z kiełbasą i czosnkiem). Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką margarynę, mleko, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę w patyku, możesz podążać za tym daniem głównym z Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z kiełbasą, czosnkiem i brokułami Rabe, Pasta penne czosnkowo-ziołowa z kiełbasą, oraz Pieczone Penne z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Odstawić czosnek na bok.
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Umieścić kiełbasę w dużej misce, wymieszać z szałwią i rozmarynem.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Do roztopionego masła dodać mąkę, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko; gotować, aż lekko zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką (około 10 minut). Wymieszać z prażonym czosnkiem, serem, solą i pieprzem.
Usunąć mieszaninę z ognia.
Dodać 5 1/2 szklanki sosu serowego i gotowanego makaronu do kiełbasy, mieszając do herbu. Łyżka mieszanki makaronu w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Wierzch z pozostałym sosem.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.