Zemsta Draculi (pieczone Penne z kiełbasą i czosnkiem)

Zemsta Draculi (pieczone Penne z kiełbasą i czosnkiem)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zemsty Draculi (pieczone Penne z kiełbasą i czosnkiem). Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką margarynę, mleko, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę w patyku, możesz podążać za tym daniem głównym z Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z kiełbasą, czosnkiem i brokułami Rabe, Pasta penne czosnkowo-ziołowa z kiełbasą, oraz Pieczone Penne z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Odstawić czosnek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
7
Umieścić kiełbasę w dużej misce, wymieszać z szałwią i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
KiełbasaKiełbasa
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
9
Do roztopionego masła dodać mąkę, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko; gotować, aż lekko zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką (około 10 minut). Wymieszać z prażonym czosnkiem, serem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Usunąć mieszaninę z ognia.
11
Dodać 5 1/2 szklanki sosu serowego i gotowanego makaronu do kiełbasy, mieszając do herbu. Łyżka mieszanki makaronu w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Wierzch z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SOSSOS
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn