Zdrowa czerwona fasola i ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj zdrową czerwoną fasolę i ryż. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 9 godzin i 10 minut. 14 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, kiełbasę z indyka, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Garnek czerwona fasola i ryż, Ryż z fasolą francuską, zdrowy ryż z fasolą francuską z siemieniem lnianym, oraz Chuda powolna kuchenka czerwona fasola i ryż-jedz zdrowo 2016 dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść czerwoną fasolę w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć kilka cali. Moczyć 8 godzin do nocy.
Wlej gorącą wodę do garnka.
Dodaj do garnka fasolę, kiełbasę, cebulę, paprykę, seler, pieprz cayenne, sól i liść laurowy; wymieszać.
Umieść garnek na średnim ogniu, przykryj garnek i gotuj, często mieszając, przez 30 minut.
Zmniejsz ogień do średnio niskiego i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, około 30 minut dłużej.
Usuń i wyrzuć liść laurowy przed podaniem.