Zawijasy Z Tuńczyka W Curry
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Zawijane wrapy z tuńczyka mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sałatę rzymską, porzeczki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zawijasy Do Sałatek Wieprzowych Curry, Zawijane kurczak i jabłko, oraz Okłady Z Sałatki Z Kurczakiem Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć tuńczyka, migdały, cebula, porzeczki, sos hoisin, curry i majonez i dobrze wymieszać, aby połączyć, rozbijając duże kawałki tuńczyka widelcem. Doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć 1 liść sałaty na środku tortilli i ułożyć 1/4 mieszanki tuńczyka. Złożyć brzegi tortilli i zwinąć jak burrito, zamykając w sobie tuńczyka. Powtórz z pozostałymi tortillami, sałatą i tuńczykiem.
Wytnij każdą owinąć w poprzek na przekątnej i służyć.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
![Two Vines Columbia Valley Merlot]()
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.