Zapiekany Zapiekanek Wołowy
Au Gratin Beef Bake to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 80 kalorii, 2 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga selera, sosu worcestershire, zapiekanych ziemniaków i mleka. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Au Gratin Chicken Bake, Au Gratin Chicken Bake i Au Gratin Taco Bake.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę, seler i zieloną paprykę, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa będą miękkie; odpływ. W natłuszczonym opakowaniu 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia, połącz mieszankę wołową, ziemniaki z zawartością mieszanki sosów, zupę i sos Worcestershire. Wymieszaj wodę i mleko.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 45-50 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.