Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki
Crustless szpinak Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, 3 mniej tłuszczu serek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki, Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki, oraz Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż kremowy.
Dodaj mleko, substytut jajka i pieprz; ubić, aż będzie gładka. Wymieszać z serem.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące. Szpinak gotować i kolejne 3 składniki, aż stanie się miękki i płyn odparuje. Lekko schłodzić.
Połącz mieszankę jajek i szpinaku, dobrze mieszając.
Wlać do 10-calowego naczynia quiche pokrytego sprayem do gotowania.
Piec, Odkryte, w 350 przez 45 do 50 minut lub do środka jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu 10 minut.
Pokroić na 8 kawałków i w razie potrzeby podawać z salsą.