Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Serem Szwajcarskim
Przepis Swiss Cheese Green Bean Zapiekanka jest gotowa w około 55 minut i jest zdecydowanie niesamowite wegetariańska opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 305 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 39% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Serem Pleśniowym, Zapiekanka z kapusty {aktualizacja klasycznej zapiekanki z zielonej fasoli na Święto Dziękczynienia}, oraz Zapiekanka Z Makaronem Kozim I Chardem Szwajcarskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieścić wkładkę parowca do rondla i napełnić wodą tuż poniżej dna parowca. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać zieloną fasolkę, przykryć i gotować na parze, aż lekko zmiękną, około 5 minut.
Wymieszaj 2 łyżki masła, mąkę, cebulę, cukier i sól w rondlu na średnim ogniu; stopniowo mieszaj kwaśną śmietanę. Gotuj i mieszaj mieszaninę, aż będzie gorąca, zgęstniona i gładka, około 10 minut.
Do mieszanki śmietany dodać gotowaną na parze zieloną fasolkę.
Do 2-ćwiartkowego naczynia do zapiekanek wlać mieszankę z zieloną fasolą i śmietaną; posypać szwajcarskim serem.
Wymieszaj płatki kukurydziane i 2 łyżki masła w misce, aż będą dobrze pokryte; posypać warstwą sera szwajcarskiego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bulgotał, a polewa rumiana, około 20 minut.