Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Zapiekanka z zielonej fasoli to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 292 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kremu z zupy grzybowej, cebuli smażonej po francusku, haricots verts i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Spróbuj Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Blanszuj haricots verts w gorącej wodzie przez około 3 do 5 minut, a następnie zdejmij z ognia i wstrząśnij w lodowatej wodzie.
Odcedź i odstaw do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Na dużej patelni podsmaż posiekaną cebulę na maśle. Następnie dodaj schłodzoną fasolę i smaż przez kilka minut.
Dodaj zupę grzybową z puszki i dobrze wymieszaj.
Przełóż do posmarowanego masłem naczynia żaroodpornego i posyp pokrojonym w kostkę pomidorem, cebulą smażoną po francusku i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Piec w piekarniku przez około 10 minut.