Zapiekanka z indyka i haszyszu
Zapiekanka z indyka i haszyszu to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Za $2.92 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną pierś z indyka, krem o obniżonej zawartości tłuszczu z zupy selerowej, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 54%. Podobne przepisy to Zapiekanka Śniadaniowa Z Indyka, Zapiekanka Hash Brown, oraz Zapiekanka Hash Brown.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie żaroodporne o wymiarach 8x12 cali.
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu i gotuj placki ziemniaczane na złoty kolor.
Rozłóż placki ziemniaczane na dnie i bokach naczynia żaroodpornego, aby uzyskać skórkę. Na osobnej patelni na średnim ogniu gotuj indyka, aż będzie lekko brązowy.
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości.
Umieść brokuły w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej i gotuj w kuchence mikrofalowej przez 4 do 5 minut lub do miękkości.
Rozłóż indyka, cebulę i brokuły na plackach ziemniaczanych w naczyniu żaroodpornym.
W misce wymieszaj krem z zupy grzybowej, krem z zupy selerowej, ser Cheddar, mleko, czosnek w proszku, pieprz i przyprawioną sól.
Piec 25 minut w rozgrzanym piekarniku, aż będzie musujące.
Udekoruj posiekanymi pomidorami do podania.