Zapiekanka Z Indyka
Zapiekanka z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz paprykę pieprzową, Indyk, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Zapiekanka Z Indyka, Zapiekanka Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować seler w wrzenia do miękkości, 5 do 10 minut; odcedzić.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i paprykę w roztopionym maśle, aż zmiękną, 5 do 10 protokół.
Mąkę wymieszać z cebulą, aż masło i mąka utworzą pastę.
Dodać zupę grzybową, mleko i grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gładka, 5 do 10 minut.
Wymieszać indyka, seler, pieprz pieprzowy, migdały, i sól do mieszaniny zupy grzybowej; gotować i mieszać do ogrzania przez, o 5 protokół.
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2-quart; top z bułką tartą i serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka się rozpuści i ser się roztopi, 30 do 40 minut.