Squash-and-Pasternak Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 164 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, bułki tartej, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Pasternak & szynka Au Gratin, Zapiekanka z kalafiora i pasternaku, oraz Tarka Ziemniaczana Z Pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce i dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj squashes, pasternak, i olej, podrzucając do herbu. Łyżka mieszanki squasha do zapiekanki 2-quart pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i piec w temperaturze 325 przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Nóż Do Obierania
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
3
Posypać serem i piec, odkryte, dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
4
W razie potrzeby udekoruj oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
5
Uwaga: Użyj dowolnej kombinacji squasha zimowego do równej 6 filiżanek, w razie potrzeby.