Zapiekanka Z Dyni
Zapiekanka z dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz popękany pieprz, sól, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Dyni, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 2 1/2-quart danie zapiekanki.
W dużym holenderskim piekarniku, połączyć squash i cebulę; dodać wodę do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować 10 do 12 minut lub aż squash jest miękka; spuścić dobrze. Łyżka mieszanki squash do dużej miski.
W małej misce, ubij razem jajka, mleko, curry, sól i pieprz.
Dodaj do mieszanki squasha. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia; posypać równomiernie rodzynkami i kokosem.
Piec 40 minut lub do środka jest ustawiony.