Zapiekanka warzywna z zieloną fasolą mamy
Mom ' s Green Bean Vegetable Casserole może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz śmietanę, fasolę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Zapiekanka z zieloną fasolą lub warzywami, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj danie zapiekane.
W misce wymieszaj śmietanę z zupy selerowej, śmietanę, ser Cheddar, cebulę i sól, aż dobrze się połączą.
Wymieszać fasolkę szparagową i kukurydzę razem w przygotowanym naczyniu i rozprowadzić mieszaninę zupy na warzywach.
Zmiażdżone krakersy umieścić w misce i wymieszać z masłem.
Rozłóż okruchy na zapiekance.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka bulgotnie i okruchy polewa jest złoty brąz, o 45 protokół.