Zapiekanka Marchewkowo-Żurawinowa
Marchew-żurawina Gratin może być tylko przystawka szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 174 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką miód, marchewkę, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zapiekanka z ziemniaków i marchwi, Marchew & Beszamel Gratin, oraz Przepis Na Zapiekankę Z Marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-calowe kwadratowe szklane naczynie do pieczenia. W średniej misce wrzucić marchew, jabłko, żurawinę, sok jabłkowy i miód. Zapakuj mieszaninę do naczynia, wygładzając powierzchnię.
Rozłóż masło na wierzchu.
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 40 minut, lub do momentu, gdy marchewka będzie miękka, a wierzch lekko rumiany.
Podawać zapiekankę na raz.