Zapiekanka kukurydziana z łyżką

Zapiekanka kukurydziana z łyżką
Zapiekanka z łyżką chleba kukurydzianego zajmuje około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 38 centów za porcję otrzymasz przystawkę dla 32 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 180 kalorii. Udaj się do sklepu i kup mieszankę chleba kukurydzianego/muffinów, pieprz, pimiento i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Ten przepis polubiło 12 smakoszy i kucharzy. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Podobne przepisy to chleb kukurydziany, chleb kukurydziany i chleb kukurydziany.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz śmietanę i masło; wymieszać z mieszankami na muffiny. Złóż pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Grubo Krojony Chleb PumpernikielOpcjonalnie Grubo Krojony Chleb Pumpernikiel
1 łyżka Drobno Posiekanej świeżej Szałwii Lub Suszonych Liści Szałwii, Pokruszona1 łyżka Drobno Posiekanej świeżej Szałwii Lub Suszonych Liści Szałwii, Pokruszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanego Pieczonego Czosnku1/4 Szklanki Posiekanego Pieczonego Czosnku
2
Przenieś do dwóch natłuszczonych 8-calowych. kwadratowe naczynia do pieczenia.
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Francuskiego Chleba Lub Białego Chleba10 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Francuskiego Chleba Lub Białego Chleba
1/4 Szklanki Przygotowanej Szarpanej Wieprzowiny1/4 Szklanki Przygotowanej Szarpanej Wieprzowiny
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn