Zapiekane przegrzebki z naleśnikiem ziemniaczano-gruszkowym i szampanem Beurre Blanc
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 464 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, wino musujące i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc.
Instrukcje
1
Ciasto ziemniaczane: wycisnąć wodę z ziemniaków papierowymi ręcznikami. W dużej misce połączyć dodać ziemniaki i pozostałe składniki, z wyjątkiem oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Wrzuć 6 dużych łyżek mieszanki ziemniaków do oleju, aby zrobić 6 placków ziemniaczanych. Gotować, aż ziemniaki będą chrupiące i złote, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj przegrzebki do gorącej patelni i zapiekać przez około 2 protokół z pierwszej strony i 1 minutę po drugiej stronie. Przegrzebki powinny być nieprzezroczyste w środku i lekko jędrne.
Beurre blanc: w średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć szalotki, tymianek, liść laurowy, pieprz, ocet i szampan i gotowane do zmniejszenia do 1 łyżka stołowa. Odcedzić płyn i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre Blanc
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szampan
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Masło pokroić w kostkę i ubić do octu. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Redukcja
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Aby służyć, umieścić ciasto ziemniaczane na każdym talerzu, top z przegrzebka i skropić ciepłym sosem beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.