Zapiekane przegrzebki z kolendry z Bok Choy i Hoisin

Zapiekane przegrzebki z kolendry z Bok Choy i Hoisin
Zapiekane przegrzebki z kolendry z Bok Choy i Hoisin jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, sos hoisin, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Kolendry Z Bok Choy I Hoisin, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok pomarańczowy, sos hoisin i imbir w małej misce. Pat przegrzebki suche na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PrzegrzebkiPrzegrzebki
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać nasiona kolendry na wierzchu przegrzebków, naciskając do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Rozgrzać olej sezamowy w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki, kolendra strona w dół, i gotować tylko do nieprzezroczystego w centrum, obracając raz, o 1 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
6
Dodaj bok choy i 2 łyżki wody na patelnię; sauté aż zwiędnie, o 2 protokół. Używając szczypiec, podziel bok choy między 2 talerze, a następnie top przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
PrzegrzebkiPrzegrzebki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
7
Dodaj mieszaninę hoisin do tej samej patelni; gotować do zmniejszenia do 1/3 Puchar, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
SOS mżawka na przegrzebki i bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS
9
* Sos Hoisin, gęsta mieszanka mielonej soi, czosnku, chiles i przypraw, jest stosowany jako przyprawa i składnik chińskiej kuchni. Można go znaleźć w sekcji Asian foods w wielu supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
PrzyprawaPrzyprawa
SojaSoja
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn