Zapiekane przegrzebki z kolendry z Bok Choy i Hoisin
Zapiekane przegrzebki z kolendry z Bok Choy i Hoisin jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, sos hoisin, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Kolendry Z Bok Choy I Hoisin, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok pomarańczowy, sos hoisin i imbir w małej misce. Pat przegrzebki suche na ręcznikach papierowych.
Posypać nasiona kolendry na wierzchu przegrzebków, naciskając do przyklejenia.
Rozgrzać olej sezamowy w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodaj przegrzebki, kolendra strona w dół, i gotować tylko do nieprzezroczystego w centrum, obracając raz, o 1 1/2 protokół na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Dodaj bok choy i 2 łyżki wody na patelnię; sauté aż zwiędnie, o 2 protokół. Używając szczypiec, podziel bok choy między 2 talerze, a następnie top przegrzebki.
Dodaj mieszaninę hoisin do tej samej patelni; gotować do zmniejszenia do 1/3 Puchar, O 2 protokół.
SOS mżawka na przegrzebki i bok choy.
* Sos Hoisin, gęsta mieszanka mielonej soi, czosnku, chiles i przypraw, jest stosowany jako przyprawa i składnik chińskiej kuchni. Można go znaleźć w sekcji Asian foods w wielu supermarketach i na rynkach azjatyckich.