Zapiekane przegrzebki z gorzką zielenią, smażoną szalotką i Andouille
Pieczone przegrzebki z gorzką zieleniną, smażone szalotki i Andouille może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka mąki, sól i świeżo popękany pieprz, sałata Maślana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens, Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety, oraz Zapiekane przegrzebki z szalotką i kremem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkiej patelni, ogrzać około 2 cali oleju do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
W małej misce, dodać mąkę i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić pokrojone szalotki w mące i strząsnąć nadmiar. Smażyć szalotki na złoty kolor i chrupiące, 5 do 6 protokół.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Ubij razem, ocet sherry i musztardę Dijon w średniej misce. Stopniowo ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Dodać kiełbasę i saute aż chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
7
Kiełbasę wyjąć na papierowy ręcznik wyłożony talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Sezon przegrzebki z solą i pieprzem, do smaku, i dodać do patelni, który był używany do andouille został ugotowany w. Sear przegrzebki aż karmelizowane po obu stronach, nie więcej niż 2 lub 3 minut na stronie.
Wrzucić wszystkie zielenie w dużej misce z wystarczająco dużo dressing do herbu. Sałatkę podzielić na 4 talerze. Top każdej sałatki z 3 przegrzebki i udekorować kiełbasą, szczypiorek i smażone szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau