Zapiekana, Pieczona W Piecu Sałatka Marchewkowa Z Serem Feta
Zwęglona, pieczona w piecu Sałatka z marchwi z serem Feta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 179 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo wyciśnięty sok z cytryny, fetę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieszanka pieczonych w piecu warzyw z sokiem z limonki i serem Feta, Kminek-sałatka z pieczonej marchewki i fety, oraz Sałatka marchewkowa Harissa z serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 204°. Ułóż 9-na 13-calowe naczynie do pieczenia folią i spryskaj sprayem do gotowania.
Dodaj marchew, oliwę z oliwek, ocet i miód. Doprawić lekko solą i obficie pieprzem i wymieszać.
Przełożyć do piekarnika do pieczenia, okresowo mieszając, aż krawędzie zaczną char i marchew zmiękną, ale nadal mają trochę chrupania, około 25 minut.
Wyjąć z piekarnika, wymieszać z sokiem z cytryny i ostudzić do temperatury pokojowej.
Dodać fetę, doprawić dodatkowym popękanym czarnym pieprzem, wrzucić i podawać.