Zaktualizowane Tiramisu

Zaktualizowane Tiramisu
Przepis zaktualizowany Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać żółtka, cukier, ladyfingers i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zaktualizowano ciasto pasterskie, Pizza, Aktualizacja, oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy.

Instrukcje

1
Żółtka umieścić w misce miksera stojącego i ubijać z nasadką trzepaczką przez około 5 minut, aż będą bardzo lekkie i puszyste.W trakcie ubijania żółtek w rondlu wymieszać cukier i 1/4 szklanki (60 mL) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać na piecu, aż osiągnie 250 stopni F. podczas miksera nadal będzie, ostrożnie wlać syrop cukrowy po stronie miski do jaj. Kontynuuj ubijanie przez 15 minut, aby napowietrzyć mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać ser mascarpone i śmietanę i ubijać do połączenia. Napełnianie można teraz stosować lub przechowywać w lodówce do dwóch dni.Rozbij każdy ladyfinger na kawałki i umieść w filiżance espresso lub użyj dwóch ladyfingers w misce deserowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać espresso do każdej filiżanki, aby babki były zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
5
W razie potrzeby dodaj odrobinę rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
W każdej filiżance umieść kilka łyżek kremu. Lekko posypać kakao i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn