Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak Jukatan, Kurczak Jukatan w czerwonym sosie sezamowym, oraz Grillowane Szaszłyki Z Kurczaka Yucatan dla podobnych receptur.
W blenderze przecier skórkę z pomarańczy i sok, skórkę z limonki i sok, czosnek, proszek ancho, oregano i 1/4 szklanki oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Skórka Pomarańczowa
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ułóż kurczaka w płytkim naczyniu do pieczenia, skórkę do góry i zrób 3 głębokie, poprzeczne cięcia w każdej połowie piersi. Kurczaka przyprawić solą i przykryć puree, wcierając w szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Rozprowadzić chajote, poblano i cebulę na blasze do pieczenia, skropić olejem i doprawić solą. Piecz kurczaka w górnej trzeciej części piekarnika przez 30 minut, fastrygowanie kilka razy, aż tylko biały w całym; obracać patelnię raz w połowie. W tym samym czasie, pieczemy warzywa przez około 30 minut, aż rumiane i chayote jest chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Chayote
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala