Yeasty Wafle

Yeasty Wafle
Yeasty Wafle to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, syrop i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pumpkin Nutella Donuts (the yeasty kind!), Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle, oraz Gofry BBB.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mleko, 1/2 szklanki roztopionego masła, mąka, drożdże, jajka, agawa i sól i ubijać, aż będzie gładka. Przykryć folią i odstawić, aż ciasto będzie bardzo puszyste, około 2 godzin w temperaturze pokojowej (lub przechowywać w lodówce na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
AgawaAgawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzej gofrownicę i posmaruj roztopionym masłem. Delikatnie wymieszaj ciasto, aby je opróżnić. Dla każdej partii napełnij gofrownicę około dwóch trzecich (ciasto będzie się rozprzestrzeniać i wznieść); w razie potrzeby posmaruj gofrownicę stopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Gofry gotować na złoty i chrupiący kolor.
5
Gofry natychmiast przełożyć z żelazka na talerze lub ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gofry podawać z syropem, świeżymi owocami i zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Owoceświeże Owoce
MasłoMasło
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn