Yeasty Wafle to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, syrop i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pumpkin Nutella Donuts (the yeasty kind!), Wafle pełnoziarniste-bezglutenowe i wegańskie aka Wowwy Wafle, oraz Gofry BBB.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć mleko, 1/2 szklanki roztopionego masła, mąka, drożdże, jajka, agawa i sól i ubijać, aż będzie gładka. Przykryć folią i odstawić, aż ciasto będzie bardzo puszyste, około 2 godzin w temperaturze pokojowej (lub przechowywać w lodówce na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Agawa
Mąka Uniwersalna
Drożdże
Jajko
Mleko
Sól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Rozgrzej gofrownicę i posmaruj roztopionym masłem. Delikatnie wymieszaj ciasto, aby je opróżnić. Dla każdej partii napełnij gofrownicę około dwóch trzecich (ciasto będzie się rozprzestrzeniać i wznieść); w razie potrzeby posmaruj gofrownicę stopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
4
Gofry gotować na złoty i chrupiący kolor.
5
Gofry natychmiast przełożyć z żelazka na talerze lub ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Gofry podawać z syropem, świeżymi owocami i zmiękczonym masłem.