Yakisoba
Yakisoban jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Mieszanka aonori, sos ostrygowy, katsuobushi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Yakisoba, Yakisoba, oraz Yakisoba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron przez 1 minutę mniej niż to, co mówią wskazówki na opakowaniu. Kiedy makaron jest gotowy, odcedzić i bardzo dobrze spłukać zimną wodą, używając palców do mieszania makaronu.
Spuścić jak najwięcej wody z makaronu, jak to możliwe za pomocą ruchu upuszczania obiema rękami i szarpanie się nagle. Wrzucić makaron z 2 łyżeczkami oleju roślinnego, aby makaron nie sklejał się. Przygotować warzywa i zrobić sos przez ubijanie razem SOS chuno, sos ostrygowy, i biały pieprz.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, a następnie dodaj 2 łyżki oleju wraz z marchewką, cebulą i twardszymi kawałkami kapusty. Smażyć, aż marchew będzie miękka, a następnie dodać kapustę i szalotki. Kontynuuj smażenie, aż kapusta zostanie ugotowana.
Dodaj makaron i sos i użyć dwóch przyborów do podnoszenia i upuszczania makaronu tak, jakbyś rzucał sałatkę, aby pokryć je równomiernie sosem.
Posypać katsuobushi na makaron, i kontynuować podrzucanie, aż makaron są jednolity kolor i można poczuć SOS zaczyna karmelizować. Talerz yakisoba i posypać aonori i beni shoga do dekoracji.