Yakisoba

Yakisoba
Yakisoban jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Mieszanka aonori, sos ostrygowy, katsuobushi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Yakisoba, Yakisoba, oraz Yakisoba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować makaron przez 1 minutę mniej niż to, co mówią wskazówki na opakowaniu. Kiedy makaron jest gotowy, odcedzić i bardzo dobrze spłukać zimną wodą, używając palców do mieszania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Spuścić jak najwięcej wody z makaronu, jak to możliwe za pomocą ruchu upuszczania obiema rękami i szarpanie się nagle. Wrzucić makaron z 2 łyżeczkami oleju roślinnego, aby makaron nie sklejał się. Przygotować warzywa i zrobić sos przez ubijanie razem SOS chuno, sos ostrygowy, i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, a następnie dodaj 2 łyżki oleju wraz z marchewką, cebulą i twardszymi kawałkami kapusty. Smażyć, aż marchew będzie miękka, a następnie dodać kapustę i szalotki. Kontynuuj smażenie, aż kapusta zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj makaron i sos i użyć dwóch przyborów do podnoszenia i upuszczania makaronu tak, jakbyś rzucał sałatkę, aby pokryć je równomiernie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posypać katsuobushi na makaron, i kontynuować podrzucanie, aż makaron są jednolity kolor i można poczuć SOS zaczyna karmelizować. Talerz yakisoba i posypać aonori i beni shoga do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki BonitoPłatki Bonito
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn