Włoskie Rogaliki Z Kiełbasą I Jajkiem

Włoskie Rogaliki Z Kiełbasą I Jajkiem
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy na pudełko z przepisami, włoskie rogaliki z kiełbasą i jajkiem mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 722 kalorii, 22g białka, oraz 57g tłuszczu. Za 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga awokado, sera, pieprzu i papryki jalapeno. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 42%. Spróbuj Włoska Kiełbasa Jajko Piec, Włoska kiełbasa i jajko Piec, oraz Włoska miska śniadaniowa z kiełbasą, jajkiem i szpinakiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz ser, jalapeno i zioła. Pokrusz kiełbasę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj osiem pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KiełbasaKiełbasa
SerSer
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj placki przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy przestaną być różowe. Odłóż na bok i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ubij jajka, mleko, sól i pieprz. Na innej dużej patelni nieprzywierającej rozpuść połowę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj połowę mieszanki jajecznej na patelnię (mieszanina powinna natychmiast ustawić się na krawędziach).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Gdy jajka zastygną, popchnij ugotowane krawędzie w kierunku środka, pozwalając, aby niegotowana porcja spłynęła pod spód. Przykryj i gotuj 1-2 minuty dłużej lub do zastygnięcia. Wsuń jajka na talerz; pokroić na cztery kliny. Powtórz z pozostałą mieszanką masła i jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
6
Rozłóż majonez na rogalikach; na wierzchu paszteciki z kiełbasą, jajka, pomidor i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z KiełbasąPaszteciki Z Kiełbasą
CroissantCroissant
MajonezMajonez
AwokadoAwokado
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
JajkoJajko
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn