Włoskie Kije Do Zanurzania
Przepis włoskie kije do zanurzania mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis zawiera 24 porcje z 55 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 23 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d ' oeuvre. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, przyprawę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki i paluszki sezamowe z sosem morelowym, Szynka i Mozzarella w sosie Malinowo - Dijon, oraz Francuskie paluszki tostowe z sosem truskawkowo-jogurtowym podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto na patyczki; każdy kawałek pokroić na pół i oddzielić. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz parmezan i włoską przyprawę.
Dodać kawałki ciasta, po kilka na raz, i wstrząsnąć do pokrycia.
Umieścić na niepasanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-13 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie umieść sos do pizzy w kuchence mikrofalowej. Przykryć; kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 1-2 minuty lub do uzyskania bąbelków.
Posypać serem mozzarella. Mikrofalówka 1 minutę dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z paluszkami chlebowymi.