Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskich kanapek z wołowiną. To danie główne ma 541 kalorii, 36g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bez kości wołowiny chuck Eye roast, pieprz, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do 6-do 8-quart żaroodpornej patelni na średnim ogniu; gdy gorące, dodać cebulę, marchew i seler i mieszać często, aż cebula kuleje, 6 do 8 minut.
Dodaj 3 ćwiartki wody i wołowiny, pieprzu, i 2 łyżeczki soli. Przykryć patelnię, zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Przenieść patelnię, szczelnie przykrytą, do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 300.
Piec, przewracając mięso po 2 godzinach, aż będzie bardzo miękkie po przekłuciu, około 3 i 1/2 godziny.
Podnieś wołowinę z bulionu i ustaw na dużym, obfitym naczyniu. Jeśli mięso jest związane, pokroić i usunąć sznurki. Za pomocą dwóch widelców rozrywaj mięso na duże strzępy, odrzucając duże kieszenie tłuszczu. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków na patelni( patrz UWAGI); dodać sól do smaku.
Lekko posmaruj pokrojone boki rolek olejem chili do smaku. Kopiec mięsa na dno rolki i skropić każdą kanapkę z 2 do 3 łyżeczki salsa verde; oferują pozostały sos do smaku.
Dodać sól do smaku. Bulion kadzi w małych miseczkach do zanurzenia kanapek.