Przepis włoski Creme Layer Cake może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1007 kalorii, 9g białka, oraz 61 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz żółtka, vanillan ekstrakt, białka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 24%. Spróbuj Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Włoski 5 Warstwowy Dip, oraz 5 Warstwowy Włoski Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar trzy 9-calowe, okrągłe patelnie na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz sodę i maślankę i odstaw na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
W dużej misce, cukier śmietankowy, 1/2 szklanki masła, 1/2 szklanki oleju i skrócenie.
Dodawać żółtka po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
5
Mieszamy mieszankę maślanki na przemian z mąką w śmietanę. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Mąka Uniwersalna
6
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi. Delikatnie wymieszać w 1 szklance orzechów pekan i kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Kokos
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
7
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
9
Aby zrobić lukier twarogowy: ubić razem serek śmietankowy, 1/2 szklanki masła lub margaryny, 1 łyżeczka wanilii i cukier cukierniczy. Wymieszać 1 szklankę posiekanych orzechów pekan. Ostudzić i wypełnić schłodzone ciasto lukrem z serem śmietankowym.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.