Włoski Piec Wołowy
Przepis włoski Piec wołowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera mozzarella, mleko, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Włoski Piec Wołowy, Włoski Pastan z wołowiną, oraz Serowy Włoski Piec Wołowy.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Wymieszać 1 1/4 szklanki sosu makaronowego do wołowiny.
Podgrzać do wrzenia. Łyżka do naczynia do pieczenia; top z serem mozzarella.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, mleko i parmezan, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Upuść ciasto przez 12 łyżek stołowych na mieszaninę wołową.
Piec odkryte 20 do 24 minut lub aż polewa jest złoty kolor i wykałaczka włożona do polewy wychodzi czysty.
Podawać z dodatkiem ciepłego sosu do makaronu.