Włoski Elvis
Włoski Elvis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1137 kalorii, 29g białka, oraz 66 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz chrupiący chleb, banany, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać się rozprzestrzeniania czekolady z orzechów laskowych można śledzić to danie główne z Czekoladowe Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), Gruby Elvis, oraz Elvis Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. ułóż plastry boczku obok siebie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia; piec do chrupkości, 15 do 18 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W międzyczasie umieść banany w małej miseczce i rozgnieć widelcem, aż będą gładkie. Złożyć mascarpone aż do połączenia.
Na 4 kromkach chleba rozprowadzić grubą warstwę czekolady z orzechami laskowymi, a następnie polać po 3 plastry boczku.
Na pozostałych 4 kromkach chleba rozprowadzić mieszankę bananowo-mascarpone, następnie ułożyć na wierzchu 4 kanapki.
Masło rozprowadzić po obu stronach kanapek.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Praca w partiach, jeśli to konieczne, gotować kanapki z każdej strony, aż GBD-złoty brąz i pyszne.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto