Włoska wołowina babci Maul
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego repertuaru, Włoska wołowina babci Maul może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 120g białka, 81g tłuszczu i w sumie 1283 kalorii. Za 6,61 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 3. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Jeśli masz pod ręką nasiona anyżu, sezamu, soli i mielonego pieprzu oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 91%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polaris Todda Maula, Włoski klopsik babci, oraz Słynne włoskie klopsiki babci.
Instrukcje
Pieczeń opłucz i osusz. Posmaruj pieczeń równomiernie mąką; dopraw solą i pieprzem.
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek do gorącego oleju; podsmaż wołowinę na oleju, aż wszystkie strony lekko się zrumienią.
Przenieś pieczeń do powolnej kuchenki.
Gotuj na małym ogniu przez 5 godzin.
Dodaj nasiona anyżu i sezamu do powolnej kuchenki i gotuj kolejne 4 godziny.
Dodaj zieloną paprykę i kontynuuj gotowanie, aż mięso będzie miękkie i łatwo się rozerwie, jeszcze około 1 godziny.