Włoska wołowina babci Maul

Włoska wołowina babci Maul
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego repertuaru, Włoska wołowina babci Maul może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 120g białka, 81g tłuszczu i w sumie 1283 kalorii. Za 6,61 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 3. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Jeśli masz pod ręką nasiona anyżu, sezamu, soli i mielonego pieprzu oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 91%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polaris Todda Maula, Włoski klopsik babci, oraz Słynne włoskie klopsiki babci.

Instrukcje

1
Pieczeń opłucz i osusz. Posmaruj pieczeń równomiernie mąką; dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek do gorącego oleju; podsmaż wołowinę na oleju, aż wszystkie strony lekko się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Przenieś pieczeń do powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Polej pieczeń wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Gotuj na małym ogniu przez 5 godzin.
7
Dodaj nasiona anyżu i sezamu do powolnej kuchenki i gotuj kolejne 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
AnyżAnyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
8
Dodaj zieloną paprykę i kontynuuj gotowanie, aż mięso będzie miękkie i łatwo się rozerwie, jeszcze około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia56
Magazyn